Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-09@14:03:44 GMT

حاشیه های کنکور از لو رفتن سوالات تا دستگیری ها

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۳۳۲۴۷

حاشیه های کنکور از لو رفتن سوالات تا دستگیری ها

به گزارش صدای ایران، فاطمه زرین‌آمیزی سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور ، درباره تصاویری که در فضای مجازی منتشر و در آنها ادعا شده که سوالات لو رفته است، گفت: نکته اول اینکه حفاطت آزمون سازمن سنجش آموزش کشور با همکاری دستگاه‌های امنیتی و انتظامی در استان‌های فارس و یکی از استان‌های غربی دو تیم را که مشخصاً جهت ارسال عکس از حوزه‌های امتحانی برنامه‌ریزی کرده بودند دستگیر کرده و تحویل مقامات ذیربط داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او در ادامه بیان کرد: در تهران نیز دو نفر شناسایی شده‌اند که به زودی دستگیر خواهند شد. براساس بررسی‌های به عمل آمده اصولاً هدف این افراد از ارسال عکس، تقلب نیست بلکه القای شبهه در آزمون است.

کلید‌های منتشرشده در فضای مجازی کذب است

زرین‌آمیزی در ادامه اظهار داشت: بر اساس بررسی‌های فنی و دقیق سازمان سنجش، اعلام می‌کنیم تمامی کلید‌های منتشرشده در فضای مجازی تا امروز کذب، جعلی و باهدف کلاهبرداری بوده است و هیچ کدام با جواب‌های کلید سازمان مطابقت ندارد که داوطلبان جهت اطمینان بیشتر می‌توانند روز دوشنبه کلید‌های منتشرشده در سایت سازمان را با این کلید‌ها و نوع دفترچه‌ها مقایسه کنند و کذب بودن آن‌ها مشخص می‌شود.

گفتنی است؛ سخنگوی سازمان سنجش روز گذشته لو رفتن سوالات کنکور را تائید کرد و گفت: عکس‌ها توسط یک داوطلب مبتلا به کرونا که در بیمارستان آزمون داده منتشر شده و این داوطلب کنکور هنر در حال حاضر دستگیر شده است.

سخنگوی سازمان سنجش افزود: بعد از پایان آزمون دروس عمومی، یک داوطلب کرونایی در بیمارستان طالقانی تهران با سوءاستفاده از احساسات عوامل اجرایی و بیماران کرونایی، موبایل سر جلسه آزمون برد، از سوالات عکس گرفت و در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد.

زرین‌آمیزی ادامه داد: نکته قابل توجه این است که داوطلب وقتی این سوالات را منتشر کرده است که کنکور عمومی به پایان رسیده بود و فرد متخلف دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: حاشیه های کنکور لو رفتن سوالات صدای ایران سازمان سنجش کلید ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۳۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا سازمان ملی سنجش تشکیل شد؟

سازمان ملی سنجش با ابلاغ حکم رئیس جمهور برای سرپرست این سازمان به صورت رسمی کار خود را آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، «در آزمون استخدامی شرکت کردیم و به مشکل خوردیم اما نمی‌دانیم به کجا باید شکایت کنیم سازمان سنجش یا جهاد دانشگاهی؟»؛ «برای برگزاری آزمون وکلا هر روز یک خبر منتشر می‌شود، ما نمی‌دانیم اخبار صحیح را از کدام منبع پیگیری کنیم؟»؛ «چرا یک نهاد واحد مسؤول برگزاری و پاسخگویی درباره تمام آزمون‌ها نیست؟».

اینها فقط چند سوال از هزاران سوالی است که داوطلبان آزمون‌های مختلف می‌پرسیدند؛ تا اینکه شورایعالی انقلاب فرهنگی دست به کار شد و اعضای این شورا بحث تشکیل سازمان ملی سنجش را به صورت رسمی در جلسات مطرح کردند، کمیته‌ای هم برای تدوین اساسنامه این سازمان تشکیل شد.

اما سوال برخی این است که چرا باید سازمانی به صورت ملی در حوزه سنجش و ارزشیابی فعالیت کند؟ عبدالحسین خسروپناه دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی پاسخ این سوال را اینگونه می‌دهد که در گام دوم انقلاب اسلامی، امر پایش کیفیت و ارزیابی از عملکردهای آموزشی بر پایه استانداردها ضروری است، پس یک نهاد فرابخشی باید گامی رو به جلو در راستای تصمیم عملی برمی‌داشت تا تعدد دستگاه‌های متولی مانع از نگاهی یکپارچه و منسجم به حرکت عمومی آن در کشور نشود.
سعیدرضا عاملی عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی هم الزام تشکیل سازمان ملی سنجش را اینگونه بیان می‌کند که تشکیل سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور با هدف استقرار نظام جامع رصد، نظارت، ارزیابی، اعتبارسنجی، رتبه بندی و تضمین کیفیت در نظام آموزش کشور به صورت یک سازمان مستقل زیر نظر رئیس جمهور یک اقدام ضرورت و مثبت است که منجر به بالا رفتن کیفیت در نظام آموزش کشور از قبل از دبستان تا تحصیلات عالی دانشگاهی خواهد شد.
در این زمینه کارشناسان و متخصصان حوزه آموزش، نمونه‌هایی از تجربه‌های جهانی در حوزه اعتبارسنجی و تضمین کیفیت آموزش در ۱۰ کشور اروپایی، ۵ کشور آفریقایی، ۸ کشور آسیایی و استرالیا و کانادا را هم مرور کردند و پس از تشکیل جلسات متعدد و بحث و تبادل نظر، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده «تشکیل سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور» که بر اساس مصوبه جلسه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ شورای معین شورای عالی و در جلسه ۸۸۳ مورخ ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده بود را ابلاغ کرد.

در بهمن سال ۱۴۰۲ نیز در جلسه ۸۹۶ شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، اساسنامه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی آموزش کشور به تصویب رسید.

روز گذشته هم رئیس جمهور حکم عبدالرسول پورعباس را به عنوان سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور صادر کرد.

عبدالرسول پورعباس سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور در این باره اینگونه اظهارنظر می‌کند که سازوکار جدیدی ایجاد نخواهد شد بلکه مسوولیت‌های سازمان سنجش بیشتر می‌شود، به طوری‌که بخشی از مسؤولیت‌ها در برگزاری آزمون‌های نهادها نیز به این سازمان واگذار می‌شود.

منبع: فارس

کد خبر 751948

دیگر خبرها

  • اعلام نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳ در خردادماه
  • ۴۶۵ داوطلب استخدامی آموزش و پرورش در بردسکن با هم رقابت می‌کنند 
  • چرا سازمان ملی سنجش تشکیل شد؟
  • زمان انتشار نتایج اولیه کنکور ارشد و معرفی شدگان دکتری اعلام شد
  • جزئیات برگزاری مجدد کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده
  • مراسم تجلیل از برگزیدگان المپیاد علمی دانشجویی برگزار شد
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت
  • اعلام نتایج آزمون ارشد در اواخر خرداد
  • نتایج آزمون EPT اعلام شد